Ciorba de legume la Multicooker

de gaby_duceag in Ciorbe, 25 Mai 2014 | 5272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • o ceapa uscata
  • un morcov
  • 1/4 dovlecel
  • 1/4 varza verde (dintr-o varza mica)
  • 3 linguri boabe fasole, fierte
  • 200 ml smantana grasa
  • patrunjel
  • leustean
  • 'tarhon
  • zeama de lamaie
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume la Multicooker:

Pregateste toate legumele.

Sa fie toate spalate, curatate. Cartofii, ardeiul, ceapa - tocate cubulete, varza taiata fideluta, morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, dovlecelul taiat cuburi.

Pregateste aparatul Philips Multicooker si seteaza din meniu functia FRY.

Pune putin ulei, ceapa si morcovul si lasa-le la calit timp de 3 minute.

Adauga cartofii, ardeii, 3 L apa, seteaza din Meniu functia BOIL, porneste aparatul .

Inchizi capacul si-ti pregatesti o cafea :)))

Inainte cu 10 minute de a se incheia programul adaugi dovleceul si fasolea fiarta, iar cu 5 minute inainte de a fi gata ciorbita adaugi verdeata spalata si tocata marunt, zeama de lamaie si smantana diluata cu putina ciorba.

Potrivesti gustul de sare si piper.

A iesit grozav de buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de os cu mazăre și găluște din făină